Bedrijfsborrel

De Haven is bij uitstek dé locatie om uw bedrijfsborrel te geven.

Wij bespreken vooraf met u de indeling van de locatie, met tafels en stoelen of alleen een aantal statafels. Versieringen kunt u goed aan ons overlaten... Alles is mogelijk van 30 tot 100 personen!

Een installatie kan bij ons zo inprikken om muziek te spelen en middels de grote tv kunt u foto's en meer tonen. Er is een microfoon aanwezig voor de speech en wij hebben podiumdelen waar een artiest of band op kan spelen.

Wij brengen u in contact met SLV rentals,  die voor u de complete verzorging van licht en geluid verzorgt. Door de kwalitatief hoog en professionele apparatuur helpen zij u om van uw bedrijfsfeest een geweldige avond te maken waar nog lang over na wordt gesproken. Een verlichte dansvloer, artiesten of drive-in show is in een handomdraai geregeld. Wij beschikken zelf over een muziekcomputer met duizenden nummers en vele genres indien u geen gebruik wenst te maken van SLV.

Natuurlijk mogen heerlijke hapjes tussendoor niet ontbreken en is het mogelijk om de borrel te combineren met bijvoorbeeld een walking diner of buffet. Mogelijkheden te over!

Vul het formulier in op de homepage en wij nemen binnen 24 uur contact met u op! 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Wilt u meer informatie?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

De Haven Vinkeveen

Bezoek de Haven

Herenweg 276
3645 DX Vinkeveen

Reserveren

  • Bel ons!
  • E-mail ons!

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website realisatie: DiscoverDesign.nl