Privedineren

 

Vanaf 20 personen kunt u al gebruik maken van ons prive arrangementen. 

 

Havenbuffet: (vanaf 40 personen)

Een buffet is bij ons al mogelijk vanaf € 16,50 per persoon. De prijzen variëren en zijn afhankelijk van het aantal te verwachten personen, de dag en tijdstip en natuurlijk uw wensen! 

Diner: (vanaf 20 personen)

Voor uw groep kunnen wij een mooi keuzemenu samenstellen. Natuurlijk is het, indien u met een grote groep bent mogelijk om gezellig met z’n allen te dineren en de gehele zaak voor uzelf te hebben. Op ons scherm kunt u foto’s van uw huwelijk en meer afspelen, speciaal voor uw gasten!

Lunch: (vanaf 20 personen)

Met uw gasten kunt u genieten van een snelle lunch in buffetvorm, of ieder een eigen bordje met gewenste inhoud. Lunchen en daarna borrelen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Walking diner: (vanaf 30 personen)

Een walking diner is een moderne vorm van dineren waarbij de gerechten in het loopje worden genuttigd. Wij serveren meerdere gangen uit welke u staand kunt eten zodat u tijdens het eten vrijuit kunt netwerken met de gasten.

 


Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang binnen 24 uur een uitnodiging voor een kop koffie met onze sales adviseur.   

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Bezoek de Haven

Herenweg 276
3645 DX Vinkeveen

Openingstijden

  • Wo t/m Zo

    Vanaf 16:00

Reserveren

  • Bel ons!
  • E-mail ons!

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2017 De Haven Vinkeveen

Website realisatie: DiscoverDesign.nl